U bent hier

Bruxell'A Cappella zingt voor Minor Ndako

Onder de noemer Komt Allen Tezamen brengt Koor&Stem tijdens De Warmste Week koren en goede doelen samen voor een aantal benefietconcerten in heel het land. In Brussel is dat Kamerkoor Bruxell'A Cappella o.l.v. Michiel Haspeslagh.

Kamerkoor Bruxell'A Cappella brengt Glad Tidings, een gevarieerd programma dat is samengesteld met Engelse kerstmuziek in een aangename mix van a-capellawerken voor koor en muziek met begeleiding door clavecimbel, viola da gamba en/of luit. Verwacht niet alleen klassieke Engelse carols, maar maak kennis met de Engelse muzikale kersttraditie doorheen de eeuwen: van polyfone parels door William Byrd en de bewogen barok van Maurice Green, over romantische arrangementen door Gustav Holst en John Stainer, tot hedendaagse composities van o.a. Angelina Figus en Elizabeth Poston. 

De opbrengst van het concert op 16 december in Elsene gaat naar de organisatie Minor Ndako

Minor Ndako biedt aangepaste zorg en begeleiding voor kwetsbare kinderen, jongeren en hun context in een problematische situatie. Minor Ndako begeleidt jaarlijks zo'n 200 kinderen, jongeren en gezinnen, waarvan ongeveer 140 niet-begeleide minderjarige vluchtelingen en zo'n 60 kinderen en gezinnen uit Brussel en Vlaams-Brabant. Naast haar basiswerking heeft de organisatie een aantal projecten, zoals Minor-Ndako sport, Young in Brussels en een helpdesk voor mensen die met vragen zitten rond de hulpverlening van niet-begeleide minderjarigen.

Verwittig je vienden of nodig je netwerk uit via ons Facebookevenement. 
Ga naar Facebookevenement

Concert

16 december 20.00 u., La Viale Elsene (Waversesteenweg 201, Elsene)
Tickets in voorverkoop via bruxellacappella [at] gmail.com aan 15 euro.

Meer concerten - Komt allen tezamen

 

Terug naar boven