U bent hier

Compositiewedstrijd Vic Nees gaat gewoon door

In juli 2020 zouden de World Choir Games, de grootste koorwedstrijd ter wereld, naar Vlaanderen gekomen zijn. Omwille van de verspreiding van de panepidemie COVID-19 worden de World Choir Games nu een jaar uitgesteld naar 2021. De Compositiewedstrijd Vic Nees kan echter gewoon doorgaan. 

De wedstrijd is bedoeld voor studenten aan de Vlaamse conservatoria en leerlingen uit het DKO. We moedigen leerlingen en studenten van alle leeftijden en nationaliteiten aan om deel te nemen. We kiezen één winnaar bij de studenten conservatorium en één bij de leerlingen DKO.

De winnende werken krijgen een publicatie op www.koorklank.be. De winnaars krijgen ook twee jaar een gratis lidmaatschap van ComAV. Het Vlaams Radiokoor zingt bovendien de winnende werken tijdens het concert Flandriens op 9 juli 2020, om 20u30 in AMUZ (Antwerpen). De eerste 25 inzendingen krijgen een vrijkaart voor dit concert. Als de coronamaatregelen het toelaten zal dit concert doorgaan. Mocht dat uiteindelijk toch niet kunnen, wordt dit concert verplaatst.

Je compositie indienen kan dus nog steeds ten laatste op maandag 20 april 2020 tot 12u. 

Meer info

De winnende werken krijgen een publicatie op www.koorklank.be.
Terug naar boven