U bent hier

Dag van de Academies op 3 februari

Podiumkans

De academies van het deeltijds kunstonderwijs hebben een belangrijke boodschap. Een 'Boodschap van Algemeen Nut' die ook wij graag mee verspreiden.

De ‘dag van de academies’ is hét moment waarop de 168 academies en hun leerlingen in Vlaanderen en Brussel tonen wat leeft in hun klassen en ateliers en op hun podia. Dit jaar brengen de academies op 3 februari een ‘Boodschap van Algemeen Nut’, een artistieke boodschap voor de samenleving en voor iedereen die zijn talenten wil ontplooien. Heb je interesse in kunst, wil je bezig zijn met beeld, muziek, woord of dans? Een academie voor deeltijds kunstonderwijs geeft je de kans om te proeven van een kunstvorm die jou het meeste ligt. 

Je kan er je talent ontplooien, zelf een maker worden of de taal van de kunst leren begrijpen zodat je er nog meer van geniet. Zodra jij gevonden hebt wat jij het liefste doet, is onze de "Boodschap van Algemeen Nut" goed aangekomen. In jouw kunst kun je jezelf kwijt, kun je samen met anderen creëren, beleven, maken, optreden … Je wordt er zelfs gelukkiger van!

De academie is dé plek bij uitstek waar àlle burgers kunnen groeien en bloeien. De energie die mensen krijgen en de emoties die ze voelen als ze samen een opvoering voorbereiden of een tentoonstelling maken, is bijzonder. Je wordt beter in je kunst door ze samen met anderen te beoefenen. En het plezier krijg je er gratis bovenop.

De Dag van de Academie vindt plaats op zaterdag 3 februari 2018 en start om 10 uur.

dagvandeacademies.be

 

Terug naar boven