U bent hier

De Week van de Amateurkunsten in Antwerpen

Podiumkans

Fameus ondersteunt van 27 april t.e.m. 6 mei 2018 de Week van de Amateurkunsten (WAK) in Stad Antwerpen. Antwerpse koren kunnen rekenen op promotionele steun. Maak je kenbaar bij Fameus!

Tien dagen lang kunnen amateurkunstenaars hun talenten in the spotlight zetten. Iedereen die in Antwerpen een activiteit organiseert met of voor amateurkunstenaars tijdens de WAK kan rekenen op de steun van Fameus: een publicatie in een bijlage van Gazet van Antwerpen (18.000 exemplaren), promo in nieuwsbrieven, online en in een filmpje.

De Week van de Amateurkunsten (WAK) is een tiendaags festival voor en door iedereen die bezig is met kunst in de vrije tijd. Amateurkunstenaars die uit passie en goesting kunst beoefenen, tonen van 27 april t.e.m. 6 mei overal in Vlaanderen en Brussel hun talent aan een breed publiek. Fameus neemt Antwerpen voor haar rekening. Dit jaar is het thema KUNST BUITEN! Toon je kunst in de publieke ruimte, de natuur, kom naar buiten met je kunst, maar teken ook eens buiten de lijntjes! 

Praktisch

Koren die willen deelnemen aan deze campagne, moeten voor 5 maart het sjabloon op www.fameus.be/wak invullen met informatie over de activiteit.

Zoek je nog een locatie of deelnemers voor je activiteit? Stel je jouw locatie graag open? Wil je feedback op jouw idee? Kom dan naar het WAK-uitwisselingsmoment op 30 januari in Zaal Zirkus. Check www.fameus.be/wak voor meer info.