Abonneer je nu op onze podcast, nieuw aflevering in mei Ga naar Spotify

Sluiten

U bent hier

De World Choir Games 2021 mee-maken?

Festival

De World Choir Games zijn voor een tweede maal uitgesteld naar een latere datum, naar de herfstvakantie, van 30 oktober tot 7 november 2021.  Maar dat betekent uiteraard ook dat we terug op zoek moeten gaan naar 1.500 vrijwilligers. Niks leuker dan met je koor samen de World Choir Games ervaren achter de schermen! Waar wil je bij helpen? Hoe meld je je aan?

Wil je graag een waardevolle bijdrage leveren aan de World Choir Games? Dan is je opgeven als vrijwilliger een logische stap. Elk engagement, groot of klein, maakt een verschil. Bij de World Choir Games kan je je op vele manieren engageren! Vanaf april kan je je via onze registratietool Eventication (opnieuw) opgeven als vrijwilliger.

Als groep of individu

Je kan als groep de vele taken samen tot een goed einde brengen en bovendien veel nieuwe inzichten opdoen, nieuwe mensen leren kennen en samen bepaalde World Choir Games-activiteiten bijwonen. Dat is: gezelligheid, teamspirit en amusement in één! Maar ook als individu wil jij je misschien wel engageren om één van de vele helpende handen te zijn tijdens de World Choir Games. Afhankelijk van je eigen interesses en beschikbaarheid hebben wij de geknipte vrijwilligersfunctie voor jou in petto. Wedden dat het moeilijk kiezen wordt? Registreren kan via onze tool Eventication vanaf 15 april voor groepen, voor individuen vanaf 1 mei 2021. 

Ga naar wcg2021.be/vrijwilligers

Ook coördinatoren gezocht

Heb je ervaring in leiding geven? Kan je problemen oplossen en heb je een grote zin voor verantwoordelijkheid? Als coördinator ben je verantwoordelijk voor een locatie of activiteit tijdens de World Choir Games en zorg je voor een nauwgezette naleving van het draaiboek. Je bent contactpersoon voor Koor&Stem en draagt tijdens je shiften zorg voor deelnemers, juryleden, vrijwilligers, materiaal etc. Je geeft je voor deze functie best op als duo. Aanmelden voor deze functie kan meteen en doe je per mail.

Naar wcg2021.be/vrijwilliger-coordinator

Terug naar boven