U bent hier

De World Choir Games 2021 mee-maken?

Festival

De World Choir Games die normaal gezien in 2020 zouden plaatsvinden, zijn uitgesteld naar 2-12 juli 2021. Dat betekent dat we een extra jaar mogen uitkijken naar het grootste en meest unieke koorevenement ter wereld dat zich voor onze ogen in Vlaanderen zal afspelen! En niks leuker dan met je koor samen de World Choir Games ervaren achter de schermen.


Je kan als groep de vele taken samen tot een goed einde brengen en bovendien nieuwe inzichten opdoen, nieuwe mensen leren kennen en samen wedstrijden, ceremonies, singalongs en andere activiteiten bijwonen. Dat klinkt als: gezelligheid, teamspirit en amusement in één!

Vanaf 1 oktober kunnen koren zich registreren via het online vrijwilligersplatform Eventication om als groep de handen uit de mouwen te komen steken. Peil dus nu al bij het koor naar de taken die jullie samen tot een goed einde willen brengen. Bepaal het aantal koorleden dat mee op de kar springt en welke stad jullie voorkeur heeft (Antwerpen of Gent). Weten voor welke taken jullie je kunnen opgeven en hoe je dan moet registreren? Jullie hebben keuze uit onderstaande opties:

  • Vrijwilligersteam aan de vaste podia van vriendschapsconcerten, singalongs en de familiedag
  • Medewerkers Landenparade op 8 juli 2021
  • Hospitality-medewerkers
  • Zaalmedewerkers op een wedstrijd-, workshop- of galaconcertlocatie of tijdens een van de ceremonies in het Sportpaleis
  • Onthaalmedewerkers in de luchthaven van Zaventem of de stations Antwerpen Centraal of Gent-Sint-Pieters voor de buitenlandse koren
  • Of kom ons enkele dagen voor de WCG helpen met het maken van badges en het vullen van de welkomstpakketten

Hier alle info

Niks leuker dan met je koor samen de World Choir Games ervaren achter de schermen

Waarom zou je je met je koor opgeven? Eerst en vooral omdat de World Choir Games een heel uniek gebeuren zijn die slechts één keer in Vlaanderen zullen plaatsvinden en omdat je dit gewoon echt niet wil missen. Jullie zullen onvergetelijke ervaringen opdoen en nog heel lang kunnen nagenieten! Je hoeft je verder geen zorgen te maken om je transport, catering of verzekering, want daar zorgen wij voor. Je ontvangt een t-shirt en een regenjasje en ook een badge waarmee je op alle wedstrijdconcerten gratis binnen mag. Tot slot verwelkomen we alle vrijwilligers op de slotceremonie op 12 juli in het Sportpaleis en hoeven jullie geen ticket te kopen om erbij te zijn!

Met vragen kan je terecht bij vrijwilliger [at] wcg2021.be.

Vanaf 1 oktober kunnen koren zich registreren om als groep de handen uit de mouwen te komen steken.
Terug naar boven