U bent hier

De World Choir Games mee-maken?

Een gigantisch evenement als dit kan alleen succesvol plaatsvinden met de bereidwillige inzet van heel veel enthousiaste vrijwilligers. Registreer je nu via ons registratieplatform Eventification. Er zijn heel wat mogelijkheden om te helpen als vrijwilliger.

Je kan een koor begeleiden bij hun verplaatsingen,  je kan helpen bij het samenstellen van de welkomstpakketten en het onthaal van de koren bij aankomst, het bemannen van de WCG Office (registratie), meewerken aan de grote events zoals openings- en slotceremonie, helpen bij de uitreiking van de medailles of bij de Landenparade door de straten van Antwerpen. Of je kan ook competities in goede banen leiden in een van de concertzalen.
Vele profielen dus, waaronder ook teamleaders en coördinatoren. Je vindt zeker iets dat past bij je talenten! In totaal verwachten we dat we zo’n 1500 vrijwilligers nodig zullen hebben. Dus wil je met je koorleden in groep meewerken, ook dat kan. Een groepsinschrijving behoort zeker tot de mogelijkheden. 

In ruil krijg je gratis openbaar vervoer, catering, toegang tot de competities, awardceremonies,  de openings- of de slotceremonie in het Sportpaleis, etc. én een unieke belevenis voor en achter de schermen! Wij kijken er naar uit om je als vrijwilliger te mogen verwelkomen.

In totaal verwachten we zo’n 1500 vrijwilligers nodig te zullen hebben. Wil je met je koorleden in groep meewerken, ook dat kan.

Meer info & meld aan

Een gigantisch evenement als de World Choir Games kan alleen maar plaatsvinden met de bereidwillige inzet van heel veel enthousiaste vrijwilligers. Registreer je nu!
Terug naar boven