Koor&Stem is gesloten van 15 tot 28 juli. Prettige vakantie!

Sluiten

U bent hier

Deel jouw liefde voor opera

Koorwereld

Welk operakoor zingt jullie koor uit volle borst mee? Wat is die ene aria die je telkens tot tranen toe beweegt? Op 17 juni kan je tijdens Open Raam je liefde voor opera wereldkundig maken op straat, in je repetitielokaal of thuis. Het zou fantastisch zijn, mochten daar ook enkele koren tussen zitten.  Registreer je en wie weet win je wel één van de mooie prijzen.

Op zaterdag 17 juni 2023 roepen Opera Ballet Vlaanderen en Curieus iedereen op om hun liefde voor opera- en balletmuziek te delen. Open tussen 14u en 16u jouw ramen en deuren en beleef samen met je buren, vrienden en familie jouw passie voor muziek of ballet. Zing je favoriete aria, speel je geliefde muziekfragment af of vraag een verzoekje aan op Klara en draai de volumeknop van jouw muziekinstallatie open. Creëer een onvergetelijk moment met jouw favoriete fragment uit het opera- en balletrepertoire.
De actie kan zo klein of groot worden als je zelf wilt. Zet je raam open en draai aan de volumeknop, post je voor al je vrienden op sociale media? Of bied je buren een hapje en een drankje aan, een huisconcert of een groter evenement?

Hier meer info

Terug naar boven