U bent hier

Director marketing en communicatie gezocht

Koor&Stem vzw

Voor de organisatie van de World Choir Games in juli 2020 stellen we een tijdelijk team samen. Koor&Stem werft daarom een director marketing en communicatie aan. Het gaat om een tijdelijke voltijdse functie tot 31 juli 2020.

Meer weten over de World Choir Games?

Hier vind je alle info

De World Choir Games, de grootste wedstrijd voor koren in de hele wereld, komen van 5 tot en met 15 juli 2020 naar Vlaanderen. Antwerpen en Gent ontvangen dan meer dan 500 koren uit de hele wereld en zo’n 25.000 deelnemers. Zij doen mee aan wedstrijden, concerten en workshops onder leiding van tal van internationale experts en brengen vriendschapsconcerten in alle hoeken van Vlaanderen. Voorafgaand aan de World Choir Games kunnen de Vlaamse koren meedoen aan een hele reeks artistieke trajecten, zodat zij zich goed kunnen voorbereiden op hun deelname aan dit unieke internationale evenement.

Je treedt in dienst als werknemer van Koor&Stem vzw of je werkt in een freelance statuut. Voor een volledige functieomschrijving zie de bijlage onderaan dit bericht. 

Hoe solliciteren? Stuur een mail met je motivering om te solliciteren en je CV naar gerrit.calluy [at] wcg2020.be en dit tot uiterlijk woensdag 4 maart 2020. De kandidaten die in aanmerking komen worden uitgenodigd voor een gesprek op basis waarvan de selectie zal gemaakt worden.

Terug naar boven