U bent hier

Doe een lidmaatschap cadeau aan een bevriend koor

Koor&Stem vzw

Als aangesloten koor van Koor&Stem maak je deel uit van een community van bijna 1000 koren en meer dan 35.000 zangers. Dat is veel zingen, veel enthousiasme, veel vriendschappen en veel kennis van de sector bijeen. Samen staan we sterk: helpen jullie mee om dit netwerk nog meer te laten groeien?

Kan je een opstartend koor, vocaal ensemble of zanggroep uit jouw regio of vriendenkring overtuigen bij Koor&Stem aan te sluiten? Doe dan een koorlidmaatschap cadeau en ontvang zelf een korting van 20% op het lidgeld van jouw koor. Het nieuw aangesloten koor krijgt een gratis lidmaatschap dat loopt tot 30 september 2022. Je geeft zo het koorleven in Vlaanderen ook een extra duwtje in de rug.

Hoe maak je gebruik van deze actie? Het nieuwe koor moet zich aansluiten via het online formulier op onze website en geeft daarbij de naam en gemeente van jullie koor door als referentie. Hieronder zetten we de actievoorwaarden nog op een rijtje.

Over het lidmaatschap
 

Actievoorwaarden

  • Het nieuw aan te sluiten koor mag nooit eerder zijn aangesloten bij Koor&Stem.
  • Subgroepen van een hoofdkoor gelden evenmin als nieuw aangesloten koor.
  • Het gratis lidmaatschap en de korting van 20% is van toepassing op het standaard lidgeld van €90 en NIET op het verzekeringspakket (BA, PV, lokalen).
  • Dit aanbod is geldig tot en met 15 november 2021.
  • De korting van 20% zal meteen worden verrekend op jullie factuur of worden gecrediteerd voor het einde van het jaar.

Opgelet: wie vorig jaar al was aangesloten, moet hier in ons ledenportaal zijn voor de hernieuwing van het lidmaatschap. Mogen we vragen dit vóór de start van het nieuwe lidjaar op 1 oktober in orde te brengen? Bij vragen of problemen met het inloggen, kan je terecht op info [at] koorenstem.be of 03 237 96 43

Terug naar boven