Koor&Stem is gesloten van 15 tot 28 juli. Prettige vakantie!

Sluiten

U bent hier

Doe mee aan het langste concert in de Scheldevallei

Zondag 29 juni 2025 trekt STROOM de Scheldevallei in met muzikanten van over heel Vlaanderen! Go with the flow is een uniek project waarmee we samen met jou een eerbetoon willen brengen aan de pracht van de Scheldevallei door muzikale ervaringen te creëren die ons verbinden met de Schelde.

Door het optrekken van dijken en dammen zijn we als mens steeds meer vervreemd geraakt van de natuur. Daarom wil STROOM iedereen uitnodigen om opnieuw in harmonie te treden met onze omgeving. Hedendaags componist en nautisch ingenieur Joris Blanckaert creëert speciaal voor deze gelegenheid een nieuwe compositie. 

Samen met tal van muzikanten laat je je leiden door de getijden van de rivier, tussen hoog- en laagtij, over een periode van maar liefst 12,5 uur. Met alle deelnemers samen dekt Go with the flow een groot stuk af van de meanderende rivier tussen Gent en Antwerpen, op tientallen locaties. 

Wil jij met je koor graag deel uitmaken van dit unieke project? Schrijf je in via www.festivalstroom.be/nl/go-with-the-flow en neem deel aan een muzikale reis die je in contact brengt met de essentie van de Schelde. Inschrijven kan tot 30 september 2024. 

Terug naar boven