Koor&Stem is gesloten van 15 tot 28 juli. Prettige vakantie!

Sluiten

U bent hier

Doe mee met onze actie 'Lied van de maand'

Genieten jullie ook zo van samen zingen? Van die twinkel in de ogen van zingende mensen? Die magische momenten waarop iedereen, zonder onderscheid van leeftijd of conditie, zich prima amuseert. Wij willen deze momenten met anderen delen en hen inspireren.

Doe mee met de actie ‘Lied van de maand’ van Koor&Stem, De Stem van ons Geheugen in samenwerking met onze partners Expertisecentrum Dementie Vlaanderen, Imelda / wzc Den Olm, HIK volwassenenonderwijs en Cera. Je krijgt elke maand ideeën om zingen gemakkelijk in te zetten in de zorg voor mensen met en zonder dementie.

Hoe gaat het in z'n werk? Heel simpel: wij lanceren vanaf nu iedere maand een ‘Lied van de maand’.  Als introductie van de actie vind je hieronder al tips om het lied in jouw specifieke zorgsituatie te introduceren, een videoclip van het lied én een tekstblad dat je kan afdrukken voor de deelnemers. Jullie doen iets met het lied. Wat dan ook. Wil je een leuke, originele activiteit doen met je gezin? Geef dan een seintje aan het woonzorgcentrum in je buurt en spreek af waar en wanneer de bewoners, veilig op afstand samen met jullie het lied van de maand kunnen zingen.

We bijten in april de spits af met de Boerinnekesdans

Het lied en de partituren vind je in de webshop, al is dat niet noodzakelijk om te kunnen deelnemen.

Hoe Deelnemen?

Eerst en vooral vul je onderstaand inschrijvingsformulier in. Om het je gemakkelijk te maken, verzamelden we al heel wat tips, de liedtekst en maakten we dit filmpje ter ondersteuning.

Didactische tips download pdf
Liedtekst download pdf
Filmpje naar YouTube
Audioversie naar Soundcloud
   

Deel je ervaringen met ons via liedvandemaand [at] koorenstem.be  Stuur ons jullie verhaal, een mooie foto of een korte video van jullie ‘Lied van de maand’ activiteit. Dan maak je meteen kans op een gratis cd van De Stem van ons Geheugen met bijbehorende tekstbundel!

Hier inschrijven

Terug naar boven