U bent hier

Doewap te gast bij Podcast Kruidtuin

Zingen op school

Hogeschool Thomas More startte dit jaar een podcastreeks op Campus Kruidtuin. Niet alleen eerstejaarsstudenten, maar ook ervaren campusgangers worden wegwijs gemaakt op de campus en erbuiten. Koor&Stem, als partner voor de vormingen, mocht er komen praten over Doewap.

Leon is het kenniscentrum van de lerarenopleiding van hogeschool Thomas More. Leon organiseert navormingen binnen een aanbod, maar ook op vraag en dat voor het volledige onderwijswerkveld: leerkrachten, zorgcoördinatoren, directies, CLB-medewerkers, noem maar op. Leon werkt samen met verschillende partners: docenten en organisaties binnen de hogeschool, maar ook diverse externe partners, waarvan Koor&Stem er één is. Het kenniscentrum nodigde Koor&Stem als partner uit tijdens hun podcastaflevering om mee het verhaal van de nascholingen te vertellen. Meer bepaald over Zingen op school.

Beluister podcast

Elke van Os interviewt Karlien Tiebout, coördinator nascholingen en professionalisering. Liesbeth Segers duidt de werking van Koor&Stem en het belang van een stabiele betrouwbare partner als Leon. Koor&Stemdocente Ruby de Bruyne vertelt over de kracht van Doewap en hoe dat zingen in de klas nu precies in zijn werk kan gaan. Hartelijk dank Leon en Thomas More voor het fijne gesprek en de aandacht voor zingen op school.

online sessie

Op dinsdag 25 januari kan je in de voormiddag een online sessie volgen met Ruby de Bruyne over Basistechnieken zingen in de lagere school, in samenwerking met Leon.

Hier inschrijven

Podcast Kruidtuin
Terug naar boven