U bent hier

Elke woensdag een muzische uitdaging

Zingen op school

#zinginuwkot met Doewap. Volg ons YouTubekanaal en onze Facebookpagina en ontdek elke woensdag een muzische uitdaging voor in de klas die je ook thuis veel plezier bezorgt (zolang de crisis strekt). We schrijven een rap, zingen in canon, leren bodypercussion of een klaplied aan...

YouTubekanaal
Facebookpagina

Rare tijden vereisen zotte spelletjes. Tom Johnson leert je stap voor stap een uitdagend stukje bodypercussion aan, met het geheugensteuntje 'Ik wil taart'. Zingen en klappen doen we ook met 'Mijn vader is een timmerman'. Met de muzikale steun van Govaart Haché brengt Tom ook een hilarische versie van het overbekende 'Mijn hoed, die heeft vier deuken'.

Haal vlug je broer, zus, mama, papa erbij en oefen samen: Nele Kintaert leert je de 'Fruitcanon' aan. We reizen ook in ons hoofd naar Suriname in Zuid-Amerika en zingen in het Surinaams: 'Bigi Kaaiman', over een speciale soort krokodillen.
Ook gaan we een keertje ritmisch spreken in plaats van zingen. Rappen dus, met Petit Jean leren we zelf een (corona)rap schrijven.
 

Rare tijden vereisen zotte muzikale spelletjes...
Terug naar boven