Abonneer je nu op onze podcast, nieuw aflevering in mei Ga naar Spotify

Sluiten

U bent hier

Financial director World Choir Games 2021 gezocht

Koor&Stem vzw

Voor de organisatie van de World Choir Games van 30 oktober 2021 tot 7 november 2021 stellen we een tijdelijk team samen. Koor&Stem werft daarom een financial director aan. Het gaat om een tijdelijke deeltijdse (50%) functie tot 31 december 2021.

Meer weten over de World Choir Games?

Hier vind je alle info

De World Choir Games, de grootste wedstrijd voor koren in de hele wereld, komen van 30 oktober 2021 tot 7 november 2021 naar Vlaanderen. Antwerpen en Gent ontvangen dan meer dan 200 koren uit de hele wereld en meer dan 5000 deelnemers. Zij doen mee aan wedstrijden, concerten en workshops onder leiding van tal van internationale experts. Tal van spetterende en sfeervolle activiteiten zullen er mee voor zorgen dat het najaar in het teken zal staan van positiviteit, hoop en samenhorigheid.
Omwille van Covid-19 zal voor de editie van 2021 nog een ietwat aangepaste aanpak nodig zijn om de veiligheid van deelnemers en publiek te garanderen. Om dezelfde reden zal er ook voor het eerst in de geschiedenis van de World Choir Games een digitaal luik worden opgezet om via virtuele platformen de mogelijkheid te geven aan koren om deel te nemen en aan publiek om ons event te volgen vanuit alle hoeken van de wereld.

Je treedt in dienst als werknemer van Koor&Stem vzw (freelance is eveneens bespreekbaar). Voor een volledige functieomschrijving zie de bijlage onderaan dit bericht. 

Hoe solliciteren? Stuur een mail met je motivering om te solliciteren en je CV naar gerrit.calluy [at] wcg2021.be en dit tot uiterlijk 19 maart 2021. De kandidaten die in aanmerking komen worden uitgenodigd voor een gesprek op basis waarvan de selectie zal gemaakt worden.

Terug naar boven