U bent hier

Financiële ondersteuning voor een zingend schoolproject

Wil je een kunstenaar, cultuureducatieve organisatie of academie voor een project in je school binnenbrengen? Dan kan je financiële ondersteuning aanvragen via een dynamoPROJECT. Koor&Stem kan daarbij de rol van cultuureducatieve organisatie opnemen.

Aanvragen tot 15 mei

Nog tot 15 mei kan je een dynamo-aanvraag indienen voor culturele schoolprojecten die tussen 1 september en 31 januari plaatsvinden. De maximale ondersteuning hiervoor is 2000 euro. Ken je het dynamoPROJECT van de Vlaamse Overheid nog niet, lees dan hier verder.

Voor zingen op school moet je bij Koor&Stem zijn

Wil je graag een project specifiek rond zingen en stemgebruik realiseren? Dan kan Koor&Stem de rol van cultuureducatieve partner opnemen. In het verleden dienden scholen al succesvolle dynamoPROJECTen in voor projecten in de lagere school. Denk daarbij aan uitgebreide schoolzangdagen, Doewap met band of projecten op maat waarbij een Koor&Stemdocent hielp bij de opstart van een schoolkoor. Ook in de middelbare school werkten we verschillende keren op maat van de school gelinkt aan het project Overal en nergens thuis, waarbij filosoferen over discriminatie en vooroordelen inspiratie bood voor rap- en samenzangsessies. Verras ons met jouw vraag en samen bekijken we hoe we een fijn schoolproject kunnen uitwerken.

Terug naar boven