U bent hier

Ga naar onze Virtual Village

Door de coronabeperkingen die wereldwijd nog gelden gaat het evenement voor het eerst in de geschiedenis van de World Choir Games in hybride vorm door. Welke activiteiten kan je allemaal via livestream volgen of herbekijken in de Virtual Village?  Registratie is gratis.

De buitenlandse koren krijgen zo ook de kans om mee te genieten van en bij te dragen aan de World Choir Games via het online platform Virtual Village. Dat is een virtuele plek waar koren kunnen deelnemen aan de Virtual Competition, elkaar kunnen ontmoeten en livestreams van onder andere de officiële openingsceremonie kunnen volgen.

Voor publiek

Maar ook het brede publiek kan de ceremonies herbekijken, de wedstrijdconcerten, de online workshops... Heb je bijvoorbeeld de openingsceremonie van zaterdag 30 oktober gemist? Ook die kan je integraal herbekijken. Wat een spektakel was dat! Met Astrid Stockman, Charles Dekeyzer, Noah Thys, Rocco Granata, Zangerscollectief, Waelrant olv Marleen de Boo, Amforo olv Johannes Dewilde en vele anderen. 

​Ga naar Virtual Village

Terug naar boven