U bent hier

GBS De Driesprong Riemst ontvangt label Zingende School

Zingen op school

Gemeentelijke Basisschool De Driesprong uit Riemst is één van de ondertussen vijf Zingende Scholen in Limburg. Op 16 november organiseerde de school een concertje in samenwerking met het plaatselijke kinderkoor.

Dat er muziek zit in deze basisschool, daar bestaat geen twijfel over. Juf Ghilaine en juf Leen zingen samen in het popkoor Sens, meester Michel bespeelt met hart en ziel het orgel, juf Josiane heeft het Driespronglied geschreven, juf Ashley en juf Ghilaine volgden vorig schooljaar de opleiding Zingen met Kinderen van Koor&Stem, juf Goele en juf Anke zijn bij elk optreden zeer goede backing vocals en ook directeur Nele zingt af en toe mee met de radio van achter haar bureau.

Voor de bosklassen was er geld nodig en daarom organiseerde de school het concert 'De drieSprONG zingt' in de Sint-Stefanuskerk van Millen met een gastoptreden van het kinderkoor OeMaMi van de Kunstacademie Voeren-Riemst onder leiding van juf Ghilaine. Een ideaal moment voor de overhandiging van het schoolpoortlogo én een stukje in de krant.

Artikeltje in Het Belang van Limburg

 
Uitreiking logo GBS De Driesprong Riemst
Terug naar boven