Koor&Stem is gesloten van 15 tot 28 juli. Prettige vakantie!

Sluiten

U bent hier

Gezocht: docenten om te zingen met leerlingen uit basis- en middelbaar onderwijs

Koor&Stem vzw

Koor&Stem zoekt freelance docenten om te zingen met leerlingen uit het basis- en middelbaar onderwijs. Hou jij ervan om voor een groep te staan en de zangmicrobe over te brengen op kinderen van allerlei leeftijden? Dan zoeken we jou voor freelance opdrachten!

Voor de verdere ontwikkeling van haar educatieve aanbod in scholen zoekt Koor&Stem freelance docenten in alle hoeken van Vlaanderen én Brussel om te zingen met kinderen en jongeren op diverse scholen. Ons aanbod voor de scholen kan je hier bekijken.

Omschrijving van de taak

  • Je zingt op een didactische onderbouwde manier met groepen kinderen in kleuter-, lager of middelbaar onderwijs. Je trekt samen met enkele docenten naar een school en leidt daar zelfstandig een groep van max 50 leerlingen, al dan niet ondersteund door een pianobegeleider. Leerkrachten van de school zijn aanwezig bij de sessies.
  • Het bepalen van de inhoud van de sessies – vaak rond een thema - gebeurt op voorhand in nauw overleg met Koor&Stem en de collega-docenten.
  • Je werkt tijdens de schooluren.

Jouw talent is belangrijker dan je geslacht, gender, afkomst, leeftijd, geaardheid, handicap of chronische ziekte. Laat dat geen drempel zijn om je kandidaat te stellen en help ons meebouwen aan het diverse Vlaanderen van morgen!

Interesse?

Vertel ons dan waarom je bij ons wil werken en bezorg je motivatie en CV per mail aan info [at] koorenstem.be, uiterlijk 30 augustus 2024. Bekijk via de link hieronder de volledige vacature.

(c) Roos Devos
Terug naar boven