U bent hier

Gezocht: enthousiaste administratief medewerker (m/v/x)!

Koor&Stem vzw

Zingen doe je samen! Deze 4 eenvoudige woorden geven weer waar onze organisatie voor staat. Als Vlaamse amateurkunstenorganisatie is Koor&Stem een ambassadeur voor het samen zingen en bouwt ze aan een community van zangers waarin ze samenwerking, ontmoeting, uitwisseling en inspiratie aanwakkert. Om dit verder vorm te geven zoekt Koor&Stem vzw een enthousiaste administratief medewerker (m/v/x) vanaf 1 januari 2023.

Wat zal je doen?

Als administratief medewerker maak je deel uit van het administratieteam. Dit team is het administratieve hart van de organisatie en ondersteunt daarbij ook de andere beleidsteams, die werken rond artistieke werking, scholenwerking, inclusie & welzijn, wetenschap & onderzoek en organisatie. Als nieuwe medewerker zal je meewerken aan de algemene administratieve taken (onthaal, beheer mailbox, telefoon, office management, ...) en bied je ook rechtstreekse administratieve ondersteuning aan één van de 5 beleidsteams.

Wat bieden we?

Je krijgt een halftijds contract (50%) van onbepaalde duur in de socio-culturele sector en komt zo terecht bij een gemotiveerd team in een dynamische omgeving. Koor&Stem volgt het loonbarema PC329 en vult het loonpakket aan met een eindejaarspremie, extralegale voordelen en een woon-werk-vergoeding. Het kantoor van Koor&Stem vind je in Antwerpen (Groen Kwartier, vlakbij Antwerpen-Berchem), en er bestaat grote flexibiliteit in thuiswerk.

Solliciteren

Vertel ons waarom je bij ons wil werken en bezorg je motivatie en CV per mail aan jeroen.keymeulen [at] koorenstem.be, uiterlijk 9 december 2022. We maken een eerste selectie op basis van de motivatiebrief en cv en nodigen de geselecteerde kandidaten uit voor een verdiepend gesprek in ons kantoor (Pater Pirestraat 50, 2018 Antwerpen). De datum voor dit gesprek wordt in overleg met de kandidaten bepaald.

Heb je na het lezen van deze vacature nog bijkomende vragen? Neem dan contact op met Jeroen Keymeulen, via telefoon 0478 543 033 of via mail jeroen.keymeulen [at] koorenstem.be.

Bekijk vacature

Terug naar boven