U bent hier

Goed en warm gezelschap

Jullie kunnen ons ook terugvinden op de website van De Warmste Week. We geven er 25 gloednieuwe cd’s weg aan mensen die ze graag willen schenken aan een thuiswonende persoon met dementie in hun omgeving.

Daarbij ook een warme oproep aan vrijwilligers die mee in de startblokken willen staan zodat we straks over heel Vlaanderen kunnen zingen met mensen met dementie. Samen zingen met mensen met dementie zorgt voor heel veel warmte, plezier, hernieuwd contact én is heel goed voor het brein. Omwille van corona liggen alle zangprojecten stil. Dus maakten wij een gloednieuwe cd die speciaal op maat van mensen met dementie is gemaakt. Herkenbare nummers die zo zijn ingezongen dat ze aanzetten tot meezingen. 

25 mensen mogen aan thuiswonende mensen met dementie dit warm kerstcadeau schenken. Samen met de cd bezorgen we jullie graag meer informatie over waarom zingen zo goed is voor mensen met dementie. En laat ons hopen dat jullie dan gauw samen met die personen met dementie kunnen zingen op straten en pleinen om zo onze buurten weer een beetje warmer te maken voor mensen met dementie en hun mantelzorgers.

Aanvragen

de stem van ons geheugen
ik zal je altijd horen

Jullie kunnen ons ook terugvinden op de website van De Warmste Week. We geven er 25 gloednieuwe cd’s weg.
Terug naar boven