U bent hier

Good company zkt. good company

Je inzetten voor een warme en waardenvolle samenleving? Dat hoeft niet moeilijk te zijn. Want een groots gebaar zit ‘m vaak in de kleintjes. Voor de Warmste Week zet CERA vier projecten in de kijker die jouw good company hard kunnen gebruiken. Daarbij ook onze zangprojecten voor mensen met dementie!

De Warmste Week zoekt dit jaar geen centen maar daden, met vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor anderen. Goeie compagnie dus, voor mensen die een mens nodig hebben. Samen zingen zorgt voor positieve verbinding en contact. Vaak is er weer contact, een glimlach, een aanraking, en zien de mantelzorgers weer even de persoon achter de dementie, die door te zingen weer openbloeit  en geniet. Wil je graag meezingen of een andere actieve rol opnemen als vrijwilliger?  

Een uurtje per week? Of een keertje als het je het beste uitkomt? Een hart voor kinderen? Of liever op stap met senioren? Er is een maatje voor iedereen en vrijwilligerswerk op ieders maat. Good Company helpt je de perfecte match te vinden. Tijdens ons Good Company Café van 15 december ontdek je voor wie jij Good Company kan zijn.

Online Good Company Café

15 december 2020 19:30 - 20:30

Tijdens ons Good Company Café van 15 december ontdek je voor wie jij Good Company kan zijn. Hilde Lambeir (Auxilia), Lucille Lamaker (Koor&Stem), Luc Perdieus (Circuit Sortie) en Eric Gijssen (Vier het leven) vertellen op 15 december over hun projecten en waarom ze jouw good company goed kunnen gebruiken.  

Hier inschrijven

de stem van ons geheugen
ik zal je altijd horen

Tijdens het Good Company Café 15/12 ontdek je welke vrijwilligersrol jij zou kunnen opnemen bij onze zangprojecten voor mensen met dementie.
Terug naar boven