U bent hier

Hello to all the children of the world

Ken je dit vrolijke lied al? Het is een welkomstlied dat je gemakkelijk aanleert met enkele eenvoudige gebaren. Met dank aan Marleen De Boo en Tom Johnson tijdens de opleiding Zingen met kinderen.

Want ook tijdens het schooljaar 2019-2020 kan je weer onze opleiding Zingen met Kinderen volgen in Lier. Leer het vocale talent in kinderen wakker te maken, leer hen luisteren, daag hen muzikaal uit en laat hen écht samen zingen. 

Docenten Marleen De Boo en Tom Johnson hebben al vele leuke oefeningen klaarzitten, verrassend nieuw repertoire en door ervaring beproefde tips. Acht zondagen lang. De opleiding richt zich tot iedereen die kinderen op een kwaliteitsvolle manier wil leren zingen: studenten in de lerarenopleiding, leerkrachten in het kleuter- of basisonderwijs, leerkrachten AMV uit het Deeltijds Kunstonderwijs, dirigenten van kinderkoren, enz. Iedereen is welkom, maar je moet wel beschikken over een basiskennis notenleer.

De opleiding duurt 8 zondagen en vindt plaats in de periode oktober 2019 - mei 2020. Hou onze vormingskalender in de gaten voor de exacte data en inschrijvingsmogelijkheden!

Hello, bonjour, buenos dias
Nihao, gutentag, konichiwa
Ciao, sjalom, dobredjen
Hello to all the children of the world

Hello to all the children of the world

Terug naar boven