U bent hier

Herbekijk de Virtual Choir Games van 5 juli 2020

Festival

Herbekijk hier de Virtual Choir Games van 5 juli 2020, een muzikale troost, een voorproevertje voor juli 2021 en geslaagd virtueel spektakel! Tientallen duizenden zangers en fans van de grootste zangwedstrijd ter wereld keken op zondag 5 juli naar de ‘Virtual Choir Games’. 

Wat we met deze Virtual Choir Games ook wilden bereiken? De ingeschreven koren en sympathisanten een hart onder de riem steken,  een gebaar om hen te bedanken voor alle betrokkenheid en inzet. De ingeschreven koren waren zich begin maart immers volop aan het klaarstomen voor hun wedstrijddeelname in juli 2020.

Showkoor Rise Up trakteerde de kijkers op een terugblik op hun ervaring tijdens de vorige WCG in Zuid-Afrika en dirigente Marleen de Boo gaf een tutorial body percussie op Listen, de door Kurt Bikkembergs gecomponeerde officiële World Choir Gameshymne.
Presentatrices Ella Michiels en Marthe Hanegreefs zorgden voor inspirerende bindteksten en kneedden de show tot één prachtig geheel. We zien hen graag terug in juli 2021. De groep internationale zangers die we samenbrachten om het virtuele lied Better is one day in your home te zingen, houden nog steeds online contact en kijken er naar uit om elkaar volgend jaar fysiek te ontmoeten. 

Herbeleef het hier:

Virtual Choir Games 2020 - Opening Show

Terug naar boven