U bent hier

Iedereen wint met vrijwilligerswerk

Koorwereld

Bedankt vrijwilliger! Tijdens de week van de vrijwilliger (25 februari - 5 maart) is het de ideale gelegenheid om je vrijwilligers in de kijker te zetten. 

Bestuursleden, logistieke en artistieke medewerkers zetten zich wekelijks in voor het koor. Tickets moeten verkocht worden, een podium opgebouwd, een programma samengesteld... Dankzij jouw inzet, engagement en passie worden zoveel muzikale dromen werkelijkheid.

Iedereen wint met vrijwilligerswerk 

Vrijwilligerswerk zorgt voor relevante ervaring, tonnen plezier én een goede daad. Als organisatie of vereniging krijg je er dan weer enthousiaste helpende handen bij en breidt het team uit. Ook voor de maatschappij is vrijwilligerswerk een grote meerwaarde, aangezien onze samenleving er enkel mooier van wordt. Iedereen wint dus! 

Ook Koor&Stem zou Koor&Stem niet zijn zonder de vele regionale vrijwillige medewerkers in de verschillende Vlaamse provincies of zonder de vrijwillige medewerkers in onze bibliotheek en de vrijwilligers betrokken bij onze evenementen. 

Word vrijwilliger

Kriebelt het bij jou om te komen helpen? Geef je dan op als evenementvrijwilliger bij Koor&Stem en kom in actie tijdens activiteiten zoals Europa Cantat junior en het Koor&Stem festival!

Ja, het kriebelt!
 

Terug naar boven