U bent hier

Imagine België is terug van weggeweest

Na 5 jaar afwezigheid is Imagine – een internationale genre-overschrijdende muziekwedstrijd voor jonge artiesten – terug van weggeweest!

Imagine is een wereldwijd muziekproject van JM International voor jonge muzikanten tussen 13 en 21 jaar oud. Het wordt momenteel in 8 landen verspreid over 3 continenten georganiseerd. Imagine geeft jongeren een podium om hun talenten aan de wereld te tonen en biedt ze ook coaching en training van experten uit de muziekindustrie. Deelnemers ontmoeten andere jonge muzikanten met diverse achtergronden en bouwen vriendschappen en professionele contacten op die wel eens life changing zouden kunnen zijn!

De heropstart van deze wedstrijd, in deze bijzonder moeilijke coronatijden, wil jongeren opnieuw een positieve dynamiek bieden, alsook handvaten en een kader voor hun muzikale activiteiten. De preselecties zullen volledig online verlopen, in overeenstemming met de geldende maatregelen. 

De inschrijvingen voor Imagine België lopen nog tot en met 15 mei 2021. De Belgische finale vindt plaats op zaterdag 26 juni 2021 in de Botanique in Brussel en de winnaars krijgen de eer om deel te nemen aan de internationale Imagine finale van 1 tot 5 september 2021 met muzikanten uit 7 andere landen (Brazilië, Frankrijk, Nederland, Noorwegen, Polen, Zweden en Zimbabwe).

Alle info

Terug naar boven