U bent hier

Jeroen Keymeulen wordt onze nieuwe directeur

Koor&Stem vzw

Met plezier kondigen we aan dat Jeroen Keymeulen als directeur van Koor&Stem vzw wordt aangesteld vanaf augustus 2019. Hiermee volgt hij de huidige directeur Koenraad De Meulder op, die op 1 januari 2019 startte als World Choir Games Director. De aanstelling van Jeroen als directeur vervolledigt het directieteam van Koor&Stem vzw, in tandem met adjunct-directeur Lucille Lamaker.

Wie?

Jeroen Keymeulen (1982) is momenteel Netwerkdirecteur DKO – de Academies aan het Stedelijk Onderwijs Antwerpen. Daarvoor was hij algemeen directeur van Academie Borgerhout, artistiek directeur aan de Academie van Wilrijk en gitaarleerkracht. Jeroen is een bekende in de koor- en muziekwereld. Hij volgde een masteropleiding klassieke gitaar, kamermuziek en orkestdirectie aan LUCA School of Arts, campus Lemmens en volgde tevens verschillende masterclasses koordirectie. Hij dirigeert momenteel de koren Musica Nova uit Wilrijk, Vivente Voce uit Gent en Onze-Lieve-Vrouwkoor uit Mechelen. In zijn nieuwe functie wil Jeroen Keymeulen zowel zijn artistieke passie doorgeven als het beleidsvoerend vermogen van de organisatie Koor&Stem vzw versterken.

Bedankt!

We wensen Koenraad De Meulder van harte te bedanken voor zijn jarenlange grote inzet voor Koor&Stem vzw. Als eerste directeur van een van Koor&Stem vzw is hij een belangrijke drijvende kracht geweest achter de fusie van de Vlaamse koororganisaties en de opbouw van een nieuwe en eigentijdse koororganisatie. Hij heeft daarbij veel oog gehad voor de ontwikkelingen in het werkveld, zowel nationaal als internationaal. We zijn dan ook blij dat Koenraad De Meulder zijn kennis en ervaring voor Koor&Stem vzw blijft inzetten als World Choir Games Director.

De Raad van Bestuur heeft er het volste vertrouwen in dat Koor&Stem vzw met het nieuw samengestelde directieteam helemaal klaar is voor de vele uitdagingen die voorliggen!

Vlnr. Lucille Lamaker, Jeroen Keymeulen, Koenraad De Meulder, Thomas De Baets
Terug naar boven