U bent hier

Jouw koor in onze kerst-playlist?

Een sfeervol alternatief om het gemis aan kerstconcerten dit jaar een beetje te verzachten. Duik in je video- en audioarchief en bezorg ons een opname van jouw koor met kerst. Misschien wordt je inzending opgenomen in één van de playlists die we samenstellen. Zo kan je trouwe achterban én de hele koorgemeenschap genieten van je kerstoptreden.  

Elk koor kan meedoen, van kinderkoor tot senioren, van barok tot pop. De selectie gebeurt vooral thematisch en we laten zo veel mogelijk koren aan bod komen. Het gaat dus om een opname van een kerstlied (in de ruime zin; kerst, winter, vrede, gezelligheid, …) gezongen door jouw koor. Het mag een live- en amateuropname zijn, maak zelf de selectie van je meest geslaagde uitvoering. (Maximum twee inzendingen per koor).  

De playlist komt op het YouTube kanaal van Koor&Stem en we promoten uiteraard ook via onze andere online communicatiekanalen. Verwacht je in december aan meer van dit: onder de noemer #koorenkerst helpen we elkaar dan door de donkere dagen met de nodige streepjes muziek en inspiratie. Volg zeker onze Facebookpagina!

Praktisch

Spreek even af met je koor en bezorg ons voor 30 november je inzending via onderstaand formulier, voor elk kerstlied afzonderlijk in te vullen. 

Hoe? Je bezorgt ons een YouTube link naar de opname in kwestie. (Een kerstlied, max 4 minuten, dus geen volledig concert). Dat is ook een mooie kans om jullie eigen YouTube pagina te promoten voor een breder publiek. YouTube aanvaardt natuurlijk enkel videobestanden maar weet dat je met een courant videobewerkingsprogramma (iMovie op Mac, video-editor in Windows 10, Windows Movie Maker, ...) een mp3-geluidsbestand als een mp4-videoformaat kan bewaren, bijvoorbeeld door er een of meerdere foto's, tekst of een slideshow aan toe te voegen.

Inschrijvingsformulier

Optioneel voorzien we eveneens een uploadmogelijk (mp3, mp4) voor wie YouTube geen optie is. 
Vragen? Meer info via marleen.moortgat [at] koorenstem.be of 09 2202484

Terug naar boven