U bent hier

Kick-off World Choir Games

Podiumkans

Tijdens infosessies in alle Vlaamse provincies maken we je dit voorjaar wegwijs in de verschillende deelnamemogelijkheden voor koren aan de World Choir Games 2020, maar ook in de mogelijkheden voor koren, gemeentebesturen, academies, scholen,... om iets te betekenen tijdens de WCG of in het voortraject waarin we naar de WCG opbouwen.

Je hebt het zeker al horen waaien: de World Choir Games komen in juli 2020 naar Vlaanderen! Koor&Stem neemt een belangrijke taak op zich in de organisatie van de World Choir Games en hoopt natuurlijk dat heel veel Vlaamse koren actief zullen deelnemen aan dit internationale topevenement. We hopen echter ook op heel wat lokale initiatieven om de World Choir Games en de Vlaamse koorwereld dit jaar volop in de kijker te plaatsen. Loop jij met ideeën rond? Dan is dit the place to be!

Voor wie? Waarover?

We verwelkomen graag alle geïnteresseerde dirigenten, koorbesturen, gemeentebesturen, culturele verenigingen, schoolverantwoordelijken,... op een van de kick-off infomomenten rond de World Choir Games. Tijdens deze infodagen vertellen we je alles over wat de World Choir Games te bieden hebben en maken we je wegwijs in de talrijke mogelijkheden om op één of andere moment in dit grote evenement te participeren:

  • meedoen aan de competities
  • niet-competitief meedoen aan de WCG (bv. workshops, internationale coachings, vriendschapsconcerten,...)
  • vrijwilligerswerk tijdens de WCG
  • concertmogelijkheden voor koren gedurende het jaar voor de World Choir Games en tijdens de WCG zelf
  • ondersteunings- en begeleidingsmogelijkheden die Koor&Stem aan koren biedt
  • mogelijkheden voor lokale culturele organisaties of lokale besturen om iets te betekenen voor de WCG en voor koren in de buurt (bv. concert organiseren, schoolzangdag, ander evenement) en welke ondersteuning Koor&Stem hierin kan bieden

Naast informeren willen we ook graag alle vragen beantwoorden en maken we ruimte voor een plenair gesprek waarin alle voorstellen en vragen welkom zijn. Op elke kick-off bieden we je hetzij tijdens een lunch, een receptie of een praathoek graag nog meer tijd om je persoonlijke vragen te komen stellen of om te netwerken met potentiële aanwezige partners die voor jou iets kunnen betekenen.

Toegang is gratis, maar inschrijven verplicht!

Overzicht kick-offs

Meer over de World Choir Games Vlaanderen

We beantwoorden al je vragen tijdens infosessies in Gent, Genk, Antwerpen, Oud-Heverlee en Roeselare.
Terug naar boven