U bent hier

Kick-off World Choir Games

Internationaal

Tijdens infosessies in alle Vlaamse provincies maken we je dit voorjaar wegwijs in de verschillende deelnamemogelijkheden voor je koor aan de World Choir Games 2020.

Op 16 maart komen we naar Gent, 17 maart zijn we te gast in Genk. Op 1 april trekken we naar CC De Spil in Roeselare,  op 18 mei naar Oud-Heverlee. 19 mei vind je ons in deSingel te Antwerpen. 

Je hebt het zeker al horen waaien: de World Choir Games komen in juli 2020 naar Vlaanderen! Koor&Stem neemt een belangrijke taak op zich in de organisatie van de World Choir Games en hoopt natuurlijk dat ook de Vlaamse koren actief zullen deelnemen aan dit internationale topevenement.

We verwelkomen alle geïnteresseerde dirigenten en koorbesturen graag op een van de kick-off momenten waar we hen wegwijs maken in de verschillende activiteiten en deelnamemogelijkheden van hun koor aan de World Choir Games. Daarnaast lichten we graag toe hoe Koor&Stem de Vlaamse koren op verschillende manieren zal ondersteunen om deel te nemen aan de competities, over presentatieconcerten en de bijhorende koorcoachingstrajecten, enz. 

Toegang is gratis, maar wel graag inschrijven.

Ga naar kalender

 

We beantwoorden al je vragen tijdens infosessies in Gent, Genk, Antwerpen, Oud-Heverlee en Roeselare.