U bent hier

Kies je favoriete virtuele koor

Koorwereld

De voorbije maanden zaten we allemaal achter ons scherm, ook om te zingen. Dat resulteerde in een boost aan virtuele koren. Onze redactie pikte er alvast een honderdtal op en verzamelde die in de playlist 'Virtuele koren in Vlaanderen en Brussel' op het YouTubekanaal van Koor&Stem.

Ga naar playlist

Kinderkoren, popkoren, one(wo)mankoren, traditioneel repertoire of folk, het geheel geeft een divers beeld.  En drukt een stevige wens uit om te blijven zingen. Om het koorjaar af te sluiten, kozen we er de voorbije weken graag de bijzonderste filmpjes uit. Enerzijds maakte een professionele jury een keuze, anderzijds kon ook jij je stem uitbrengen voor een publieksprijs. De stemming liep af op 26 juni.

 Op 5 juli maken we de winnaars bekend tijdens de openingsshow van de Virtual World Choir Games via Facebook Live.

Na afloop van de wedstrijd sturen we je éénmalig een mail met de bekendmaking van de winnaars. We gebruiken je mailadres niet voor een ander doeleinde. We respecteren jouw privacy en verwerken persoonsgegeven met zorg. Lees hier onze privacyverklaring: https://www.koorenstem.be/privacy

Kinderkoren, popkoren, one(wo)mankoren, traditioneel repertoire of folk, het geheel geeft een divers beeld.  En drukt een stevige wens uit om te blijven zingen.
Terug naar boven