U bent hier

Kom naar de Koorlinkcyclus in 2019-2020

15 concerten op 4 locaties, dat is de Koorlinkcyclus in 2019-2020. Stuk voor stuk koorconcerten die je niet wil missen in uiteenlopende programma's. Pasallentes femina bijt de spits af op 13 oktober met Souterliedekens van Clemens non Papa in AMUZ Antwerpen.

Tussen oktober 2019 en april 2020 programmeert Koorlink in Antwerpen, Gent, de Kempen en in Limburg professionele koren en ensembles als Ex Tempore, Vlaams Radiokoor, Psallentes, vrouwenkoren zoals Donne Domenica en Cappella Concinite, gemengde koren Caljenté, Invantatio, Polyfoon, Koriolis en Saevus, kinderkoor Sterling en het Belgisch Nationaal Jeugdkoor BEvocaL.

Zoals ieder seizoen kan je in Gent een workshop volgen. Die is dit jaar speciaal voor dirigenten. Joris Derder gaat in op de vocale effecten van de slagtechniek van de dirigent. Welke effecten hebben de gebaren en de gestiek van de dirigent op de klankkleur, ademhaling en het lichaam van de zanger? Kom het ontdekken op zondag 15 maart.
Bij Psallentes femina werkt de gestiek van Hendrik Vanden Abeele alvast miraculeus. De zalvende gezangen van de zangeressen laten niemand onberoerd. Het ensemble bijt de spits af op 13 oktober met Souterliedekens van Clemens non Papa in AMUZ Antwerpen.

Meer info en tickets: www.koorlink.be

Psallentes — Sicut

Pasallentes femina bijt de spits af op 13 oktober met Souterliedekens van Clemens non Papa in AMUZ Antwerpen.
Terug naar boven