U bent hier

Kom vrijwilligen bij IKV!

Podiumkans

Van vrijdag 30 september tot en met zondag 2 oktober kan je in Genk het volledig vernieuwde 'Internationaal Koorfestival Vlaanderen - Genk' meemaken in het unieke decor van de oude mijnsite C-mine. Er zijn concerten, wedstrijden en workshops voor zangers, dirigenten en koren. 

Om dit festival in goede banen te leiden zoekt de organisatie nog vrijwilligers om allerlei taken op te nemen: begeleiding internationale koren, secretariaat, stewards, ticketing, logistiek, …
Je komt in een ploeg terecht van enthousiaste mensen die koormuziek een warm hart toedragen. Je kan je op verschillende manieren engageren: van enkele uurtjes tot een heel weekend, van één specifieke taak tot de coördinatie van een concertlocatie. Treed je koor eveneens op zondagnamiddag mee op, dan houden we daar uiteraard rekening mee.
Bovendien voorzien we voor de vrijwilligers heel wat faciliteiten & kortingen op de verschillende activiteiten die plaatsvinden tijdens het weekend. Voel je het kriebelen om de festivalploeg te versterken, schrijf je dan vlug in via deze link. 

word vrijwilliger

In groep helpen?

Of wil je met je hele koor in groep graag meehelpen als vrijwilliger op het festival. Een financiële vergoeding voor je koor wordt voorzien.
Wij zorgen ervoor dat het voor elk van jullie alvast een onvergetelijke ervaring wordt. 

koorgroep aanmelden

 

Zingin' Genk

De participatie van de amateurkoren voor Zingin' Genk op zondagnamiddg overtreft onze stoutse verwachtingen:  meer dan 50 amateurkoren schreven zich in voor het festival op en rond C-mine! 

Het publiek zal kunnen smullen van kooroptredens in allerlei genres: van klassiek tot pop, van romantiek tot zeemansliederen, van topniveau tot heerlijke meezingers! 
De kers op de taart wordt uiteraard  Allen samen op het einde van de namiddag. Meer dan 1500 koorzangers brengen op het C-mineplein deze festivalhymne meerstemmig, ondersteund door een heuse symfonische begeleiding!

www.ikv-genk.be

Terug naar boven