U bent hier

Koorlink: Koorconcerten die je niet wil missen

Koor&Stem vzw

Op zondag 30 oktober start het nieuwe Koorlinkseizoen! Deze concertcyclus is de enige in Vlaanderen die professionele koren én liefhebberskoren een podium biedt op verschillende locaties in Vlaanderen: AMUZ in Antwerpen en kerken in Tielen en Genk.

11 koorconcerten op 3 locaties

Het seizoen zet alvast veelbelovend in, met The Pilgrim Song, een productie van het Vlaams Radiokoor in AMUZ. Het koor trekt op pelgrimstocht met muziek van Arvo Pärt en dirigent Sigvards Kļava als reisleider. Onderweg kom je nog andere Esten - Cyrillus Kreek en Tõnu Kõrvits - en een Let, Ēriks Ešenvalds tegen. Een week later al brengt Amaranthe haar alom enthousiast onthaalde productie Be like the bird. En begin december staat Ensemble Polyfoon op de planken in een adventsprogramma. In het voorjaar hoor je Cantando, De Lambertijnen, het jonge Duartes Ensemble en Chamber Choir Flanders, allemaal in AMUZ!

In Tielen kan je concerten horen met Duartes Ensemble, Viermaliks en Incantatio. En in Genk treden Vlaams Radiokoor en Amicantus aan. Veel kansen dus om koorrepertoire te ontdekken, collega's te ontmoeten én te genieten van mooie koormuziek.

Abonneer of steun

Je kan een concert kopen voor één concert of een abonnement aanschaffen voor één locatie. Wil je de organisatie steunen, kan dat voor 50 euro, je ontvangt dan tevens 2 tickets voor concerten naar keuze.

Volledige programma

Vlaams Radiokoor voor de lens van © Wouter Van Vaerenbergh
Terug naar boven