U bent hier

Koorlink verhuist naar... AMUZ

Dit seizoen vinden de concerten van Koorlink in Antwerpen plaats in AMUZ omdat het Elzenveld gesloten wordt voor verbouwingswerken. Con Cuore o.l.v. Jan Vuye bijt de spits af op zondag 13 januari om 16 uur.

N'allez pas au bois. Een concert geheel gewijd aan het wonderlijke universum van sprookjes, mythen en fabels. Het verhaal van de mier en de krekel is genoegzaam bekend, en ook Klein Duimpje, Belle en het Beest en Roodkapje passeren de revue. Verder maken ook nog een klagende Griek, een koning en een vissersmeid en een eenhoorn in gevangenschap hun opwachting. Con Cuore onder leiding van Jan Vuye waagt zich daarenboven aan een bezwerend drieluik waarin strikt genomen niet gezongen wordt, maar dat wel bol staat van gescandeerde spreeksolo’s, toverformules en andere auditieve special effects.
Op het programma staan werken van o.a. Maurice Ravel, William Byrd, Josef Rheinberger, Ola Gjeilo, Heinz Kratochwil en Gabriel Fauré. Welkom op dit betoverende concert, en wat u ook doet: n’allez pas au bois… ‘

Abonnement Koorlink @ AMUZ

Koorlink is opgetogen haar publiek in zo'n mooi kader te kunnen verwelkomen en biedt daarom een apart AMUZ-abonnement aan. Voor € 40 kan je 3 schitterende concerten bijwonen @ Amuz, steeds met een sfeervolle receptie in de foyer.

Sommige van deze concerten kan je ook op andere Koorlinklocaties horen. Aparte tickets kopen blijft uiteraard ook mogelijk. Bekijk daarvoor de volledige speellijst op de website van Koorlink.

Koorlink.be

Foto © Koen Broos
Terug naar boven