U bent hier

Koor&Stem zoekt vrijwilligers

Koor&Stem vzw

We zoeken gedreven vrijwilligers ter logistieke ondersteuning van onze activiteiten: vormingen, Doewapsessies, repertoiredagen, concerten, enzomeer. Met andere woorden: je kan goed organiseren en weet van aanpakken!

Een vrijwilliger voor logistieke en praktische ondersteuning bij onze (vormings)activiteiten, zoals Doewap-dagen en BEvocaL-concerten en repertoiredagen. De taken zijn divers; gaande van materiaal vanuit Antwerpen naar een repetitie- of concertlocatie brengen tot het ondersteunen van concerten en evenementen (zaal klaarzetten, publieksonthaal, …). Deze functies kunnen opgedeeld worden in functie van je beschikbaarheid. 

Ben je iemand die goed kan organiseren en van aanpakken weet? Kan je zelfstandig werken, maar ook goed in een team? Beschik je over eigen vervoer om materiaal te kunnen vervoeren dat past in een gewone personenwagen? En heb je zin om de verschillende locaties in België te leren en daar regelmatig zangactiviteiten bij te wonen? Wil je graag ervaring opbouwen in het managen van projecten én ben je maandelijks, afhankelijk van het project en telkens in overleg, beschikbaar om mee je handen uit je mouwen te steken? 

Contacteer ons voor meer info en stuur je kandidatuur naar Valerie Konings via valerie.konings [at] koorenstem.be of via 03 237 96 43.

We bieden jou

  • Je bouwt mee aan veelbelovende en enthousiasmerende koorprojecten en vormingsactiviteiten voor alle generaties
  • Een vergoeding op basis van vrijwilligersstatuut
  • Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en persoonlijke verzekering
  • Gratis toegang tot alle Koor&Stem activiteiten
  • Fijne werkomgeving met ruimte voor zelfstandig werken
  • Alle kosten voor verplaatsingen, materialen e.d. worden uiteraard vergoed.

Ons kantoor en bibliotheek bevinden zich in 2018 Antwerpen, Pater Pirestraat 50. Dat is op wandelafstand van Berchem Station, in het Groen Kwartier.

 
 
We zoeken twee gedreven vrijwilligers ter ondersteuning van onze activiteiten. Enerzijds iemand voor logistieke ondersteuning, anderzijds een redactievrijwilliger.
Terug naar boven