U bent hier

Koor&Stem zoekt vrijwilligers

Koor&Stem vzw

We zoeken twee gedreven vrijwilligers ter ondersteuning van onze activiteiten. Iemand voor logistiek bij onze (vormings)activiteiten, Doewapsessies, repertoiredagen, concerten, enzomeer. Met andere woorden: je kan goed organiseren en weet van aanpakken! Of heb je een vlotte pen en goede schriftelijke communicatieve vaardigheden? Ook goed, want daarnaast zoeken we een redactievrijwilliger.

Logistieke vrijwilliger

Een vrijwilliger voor logistieke en praktische ondersteuning bij onze (vormings)activiteiten, zoals Doewap-dagen en BEvocaL-concerten en repertoiredagen. De taken zijn divers; gaande van materiaal vanuit Antwerpen naar een repetitie- of concertlocatie brengen tot het ondersteunen van concerten en evenementen (zaal klaarzetten, publieksonthaal, …). Deze functies kunnen opgedeeld worden in functie van je beschikbaarheid. 
Ben je iemand die goed kan organiseren en van aanpakken weet? Kan je zelfstandig werken, maar ook goed in een team? Beschik je over eigen vervoer om materiaal te kunnen vervoeren dat past in een gewone personenwagen? En heb je zin om de verschillende locaties in België te leren en daar regelmatig zangactiviteiten bij te wonen? Wil je graag ervaring opbouwen in het managen van projecten én ben je maandelijks, afhankelijk van het project en telkens in overleg, beschikbaar om mee je handen uit je mouwen te steken? 

Contacteer ons voor meer info en stuur je kandidatuur naar Valerie Konings via valerie.konings [at] koorenstem.be of via 03 237 96 43.

Redactievrijwilliger

Koor&Stem zoekt een vrijwilliger die zich tot en met het voorjaar van 2020 enkele dagen per week kan vrijmaken voor het schrijven van korte componistenbio’s in het Nederlands voor onze website voor dirigenten Koorklank (www.koorklank.be). Koorklank is een online platform van Koor&Stem met nieuws en inspiratie, partituren, repertoiretips en véél muziek.
Heb je een vlotte pen en goede schriftelijke communicatieve vaardigheden? Beschik je over een onderzoekende en nauwkeurige geest? Heb je tijd tussen februari 2020 en april 2020? Heb je interesse en affiniteit met de koorwereld?

Contacteer ons dan als de bliksem voor meer info en stuur je kandidatuur naar lucille.lamaker [at] koorenstem.be.

We bieden jou

  • Je bouwt mee aan veelbelovende en enthousiasmerende koorprojecten en vormingsactiviteiten voor alle generaties
  • Een vergoeding op basis van vrijwilligersstatuut
  • Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en persoonlijke verzekering
  • Gratis toegang tot alle Koor&Stem activiteiten
  • Fijne werkomgeving met ruimte voor zelfstandig werken
  • Alle kosten voor verplaatsingen, materialen e.d. worden uiteraard vergoed.

Ons kantoor en bibliotheek bevinden zich in 2018 Antwerpen, Pater Pirestraat 50. Dat is op wandelafstand van Berchem Station, in het Groen Kwartier. Aan de taken van de redactiemedewerker kan er ook van thuis uit gewerkt worden.

We zoeken twee gedreven vrijwilligers ter ondersteuning van onze activiteiten. Enerzijds iemand voor logistieke ondersteuning, anderzijds een redactievrijwilliger.
Terug naar boven