U bent hier

Koorwandeling Gelukkig zijn

Podiumkans

Vlaanderen trok tijdens de coronaperiode massaal zijn wandelschoenen aan en ging op pad. Koor&Stem combineert met ondersteuning van de lokale besturen en de provinciale afdelingen de corona-activiteit bij uitstek met hun core business: zingen. Op 10 oktober 2021 kan je op verschillende plaatsen in Vlaanderen deelnemen aan een uitgewerkte wandeling van ongeveer 5 km. Onderweg passeer je koren die het beste van zichzelf geven.

In Hasselt, Sint-Martens-Latem, Duffel en Izegem stippelden we voor jou een muzikale route uit langs verschillende koren. Een win-win situatie voor koren én wandelaars. Koren krijgen na lange tijd weer de kans om op te treden en wandelaars kunnen genieten van muzikale klanken tijdens hun activiteit.  

De naam van de wandeling ‘Gelukkig zijn’ heeft een tweeledige betekenis. Enerzijds verwijst de naam naar de gelijknamige bundel met koorarrangementen van prachtige Nederlandstalige kleinkunstliederen, anderzijds zijn we ook gelukkig om opnieuw samen te kunnen zingen. Deelnemen is gratis en je hoeft niet in te schrijven. 

Ontdek hier alle info over de verschillende wandelingen

Duffel  Hasselt  Izegem  Sint-Martens-Latem

Terug naar boven