U bent hier

Koppel je kerstconcert aan een goed doel!

Voor het project Komt allen tezamen koppelt Koor&Stem tijdens de kerstperiode 5 goede doelen (zorgorganisaties, vluchtelingeninitiatieven) aan 5 koren. 

Elk koor betrekt het goede doel bij een kerstconcert in de regio. Het goede doel ontvangt de opbrengst van het concert. Koor&Stem biedt naast een voorbereidende repertoireworkshop ook logistieke en communicatieve ondersteuning aan. Concreet zoeken we 5 koren die zich willen koppelen aan één van de onderstaande goede doelen.
 

Beestig Wijs (Genk)

Beestig Wijs wil kansen bieden aan jonge sociale ondernemers om iets te doen met hun passie voor mensen en honden. Kwetsbare jongeren met (dreigende) schooluitval mogen volwaardig participeren en krijgen de kans om 'levensecht' te leren in de realiteitsgetrouwe context van de verschillende ondernemingen. 
beestigwijs.be

Villa Omaar (Wetteren)

Therapeutisch open huis voor jongeren  die het psychisch moeilijker hebben.
homaar.be

Katrinahome (Hoboken, Mortsel)

Ondersteuning (via bezigheidshuizen, een dagcentrum en een geïntegreerd woonproject) voor volwassenen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking.
KAtrinahome.be

vzw Speling (Brugge)

Sociaal artistieke experimentele onderneming die (verrassende) samenwerkingsverbanden stimuleert en een stem wil geven aan zij die niet kunnen luidop spreken.
vzwspeling.be

Minor-Ndako (Anderlecht)

Opvang en begeleiding voor kinderen, jongeren en hun context in een problematische situatie.
minor-ndako.be

Voor meer info, neem contact met ons op via info [at] koorenstem.be
of 03 237 96 43

Terug naar boven