U bent hier

Koren gezocht voor Leuven beKOORt

Podiumkans

Een stad vol gezang, vol muziek en zangers ... dat is ‘Leuven beKOORt’! Leuvens amateurkoor Kooruwel (foto) en cultuurcentrum 30CC zetten dit gloednieuw en gratis koorfestival op poten. Ze zijn op zoek naar 35 enthousiaste koren om op zondag 20 september 2020 mee te komen zingen.

Op zondag 20 september 2020 ontdek je zo’n 35 koren – met evenveel stijlen en sferen – op een zakdoek bij elkaar. Het festivalcentrum ligt op het Damiaanplein en alle 18 zanglocaties (binnen en buiten) bevinden zich binnen een straal van nog geen kilometer. Drie muzikale promenades lang oude en nieuwe locaties laten ook een verrassend stukje Leuven zien.

Op deze manier creëren we een ‘festivalterrein’
… waar alles klinkt, bruist en leeft,
… waar zangers en publiek elkaar ontmoeten,
… waar gegeten en gedronken kan worden en
… waar alles uiterst bekoorlijk is en klinkt!

Koren gezocht

Voor dit festival gaan de organisatoren op zoek naar 35 enthousiaste koren die elk twee keer een half uurtje zingen. Alle optredens zijn gepland tussen 14.00 en 18.00 uur, ideaal om er de hele namiddag te blijven met jullie koor. Er valt immers genoeg te horen en te zien!
Alle koren worden ook uitgenodigd om het festival mee af te sluiten met een gezamenlijk, toegankelijk nummer. Dit nummer wordt door Kooruwel gekozen en verdeeld, en door de deelnemende koren ingestudeerd.

Zin om deel te nemen met je koor?  Inschrijven moet vóór 29 februari 2020. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact via info [at] leuvenbekoort.be.

Meer info en inschrijven

 

Deelnemende koren gezocht voor ‘Leuven beKOORt’, een nieuw gloednieuw koorfestival dat plaatsvindt op zondag 20 september 2020.
Terug naar boven