Tickets World Choir Games nu beschikbaar hier

Sluiten

U bent hier

Leading Voices in de zomer van 2022

Internationaal

In de zomer van 2022 vindt in Utrecht het Utrecht Zingt festival Leading Voices plaats. Het evenement richt zich op de ontwikkeling van dirigenten, vocal leaders en muziekdocenten. Save the date: Utrecht, van 27 tot 31 juli 2022.

Het programma wordt door een internationale muziekcommissie samengesteld en focust op vijf thema’s die van belang zijn voor een koorleider van de toekomst: persoonlijk leiderschap, artistieke en didactische kwaliteit, organisatie en management, en maatschappelijke relevantie. Het evenement biedt workshops, lezingen, rondetafelgesprekken en concerten met als centrale thema de toekomst van koormuziek. Het evenement is bedoeld voor alle generaties, niveaus en genres.

Het Utrecht Zingt festival Leading Voices is een initiatief van ZIMIHC en de European Choral Association - Europa Cantat. Zij waren in 2009 ook mede verantwoordelijk voor het realiseren van het EUROPA CANTAT festival in Utrecht. Naast een internationaal hoofdprogramma voor professionals is er ook een nevenprogramma voor koren en individuele zangers. Lees meer over het evenement op de website. Je vindt er al een preview van het programma!

www.leadingvoices.nl

© Verkijk fotografie
Terug naar boven