U bent hier

Ledenvoordelen die je niet wil missen!

Koor&Stem vzw

De start van een nieuw jaar wordt vaak gevierd met kleine cadeautjes, niet? Bij Koor&Stem vinden we dit alvast een mooie traditie en overlopen we hieronder enkele interessante kortingen op concerten, die jij, als lid van Koor&Stem, kan verzilveren!

Vlaams Radio Koor

We zijn heel blij om een mooi aanbod te presenteren bij het gerenommeerde Vlaams Radio Koor! Als lid van Koor&Stem krijg je maar liefst 50% korting op concerttickets voor 5 geselecteerde producties.

PUNCTUS CONTRA PUNCTUM vrijdag 20 januari 2023, 20u15 - Jezuïetenkerk, Lier
MOZART: REQUIEM zaterdag 4 februari 2023, 20u15 - Flagey, Brussel
HAYDN: DIE SCHÖPFUNG zondag 19 februari 2023, 17u00 - Kursaal, Oostende
DVORAK: STABAT MATER zaterdag 4 maart 2023, 20u15 - Flagey, Brussel
THE JULIET LETTERS donderdag 4 mei 2023, 20u15 - Jezuïetenkerk, Lier
  vrijdag 5 mei 2023, 20u15 - Flagey, Brussel

 

Daarbovenop stelt het koor haar deuren open voor enkele repetities. Altijd al eens willen weten hoe zo'n professioneel koor repeteert, hoe de dirigent met de zangers aan de slag gaat of wil je gewoon eens de sfeer proeven? Dan kan je je isnchrijven voor enkele open repetities in het legendarische Flagey-gebouw (Brussel)!

Koorlink - de concertreeks voor amateurkoren

Koorlink is al jaren een gevestigde waarde in het koorlandschap. De organisatie biedt al jaren een podiumkans aan de ambitieuze amateurkoren, en verbindt dit ook graag met de professionele wereld. Het resultaat is een uitgewerkte concertreeks in Antwerpen, Genk en Tielen. Koor&Stem-leden genieten een korting van €2 op het concertticket! Bekijk de volledige concertkalender op Koorlink!

Friede auf Erden - Opera Ballet Vlaanderen

In april 2023 zingt het Koor van Opera Ballet Vlaanderen een prachtig programma "Friede auf Erden", met centraal het gelijknamige werk van Arnold Schönberg, naast muziek van Johannes Brahms en Hugo Wolf. Op deze concerttickets geniet je als Koor&Stem-lid 50% korting!

Kortingscodes

De verschillende kortingscodes voor deze concerten werden verstuurd naar de koorbesturen van alle aangesloten koren bij Koor&Stem. Bevraag dus zeker je koorbestuur om van dit prachtige aanbod gebruik te maken!

Vlaams Radiokoor voor de lens van © Wouter Van Vaerenbergh
Terug naar boven