U bent hier

Lees ons magazine nu online

Koor&Stem vzw

Koor&Stem engageert zich meer dan ooit om de komende jaren haar werking te verbreden: van de koorwereld naar een ruimere zangcommunity. Het is een van de redenen waarom ons tijdschrift voortaan enkel in digitale vorm zal verschijnen. Nieuwe artikels kan je nu lezen via de rubriek 'Magazine' op onze website!

Het tijdschrift Stemband magazine verscheen jarenlang vier keer per jaar in een oplage van 3.000 gedrukte exemplaren en werd vervolgens naar de dirgenten en enkele bestuurleden van de bij Koor&Stem aangesloten koren verstuurd. Omdat Koor&Stem als koepel meer dan 35.000 koorzangers verenigt en een veelvoud daarvan bereikt via de digitale en sociale kanalen,  kijken we ernaar uit om online meer mensen te kunnen enthousiasmeren!

We verlaten de traditionele leeservaring van een gedrukt tijdschrift, nieuwe artikelen zullen geïntegreerd worden hier op de website van Koor&Stem. Recent verschenen stukken worden uitgelicht op onze homepagina, er is een overzichtspagina met zoek- en archieffunctie.  We combineren foto, tekst en video om ons verhaal te vertellen en af en toe een ingelaste podcast behoort zeker tot de mogelijkheden. We duiken ook geregeld in ons archief om een aantal straffe artikelen te herpubliceren. 

Publiceren doen we meermaals per maand. Abonneer je op onze nieuwsbrief en volg onze sociale media en je mist het niet! Daarenboven krijg je als nieuwsbriefabonnee ook driemaandelijkse een bundeling van alle recent verschenen artikels in je mailbox.

Naar magazine

Terug naar boven