U bent hier

Let's Zing Ensemble!

Singing Brussels bestaat 10 jaar en heeft in de afgelopen jaren veel verschillende vormen gekend waarbij het plezier van het samen zingen centraal staat. Samen zingen verbindt mensen en overstijgt maatschappelijke status en culturele achtergrond.

Maar, welk repertoire is geschikt om al deze verschillende mensen te verbinden? Wat betekent het om in een multi-culturele, hyper-diverse stad met elkaar samen te leven?

Een Brussels songbook 

Tot eind juni wordt er volop gewerkt aan een Brussels songbook. 10 verschillende muzikanten en componisten van verschillende origine en muzikale achtergrond worden uitgenodigd om elk een nieuw lied te schrijven voor de stad. 

Let's Zing Ensemble!

In het seizoen 2023 - 2024 worden allerlei koren en samenzanggroepen uitgenodigd om met dit nieuw materiaal aan de slag te gaan. Bozar organiseert masterclasses en vormingsmomenten.

Grote finale

Op 23 juni 2024 resulteert dit alles in een parcours met optredens van verschillende koren rondom Bozar en we sluiten af met een groot samenzangconcert in BOZAR. Meer informatie hierover volgt nog.

Contact

Ben je erg benieuwd en wil je meer weten? Neem dan contact op via letszingensemble [at] bozar.be.

Terug naar boven