Tickets World Choir Games nu beschikbaar hier

Sluiten

U bent hier

Maak de games mee van 30 oktober tot 7 november 2021

Eindelijk, na een periode van radiostilte in de koorwereld komen de World Choir Games naar het land. En we hopen ook jou daar te zien!  Of je je nu inschrijft als koor, vrijwilliger of je komt graag wat workshops volgen, wij hebben een plaatsje voor jou! De World Choir Games vinden plaats van 30 oktober tot 7 november 2021.

Alle info op wcg2021.be

Deelnemen aan de competitie

Ben je klaar om samen met binnen- en buitenlandse koren in tal van prachtige decors van je te laten horen? Schrijf je dan nu nog in voor de competities! Maar is de inschrijvingsdeadline intussen niet verstreken? horen we je denken. Door de omstandigheden maken we graag een uitzondering en houden we de inschrijvingen nog iets langer open.

Sta je te popelen om dit unieke evenement op een andere wijze mee te maken, maar weet je niet precies hoe? Geen zorgen, er zijn heel wat manieren waarop je de World Choir Games kan beleven...

Deelnemen aan de workshops

Er is voor ieder wat wils: misschien schuilt er wel een one-man choir of beatboxer in jou of wil je je eens wagen aan Vlaamse polyfonie? Sommige workshops kan je ook online volgen via onze Virtual Village. Meer concrete info volgt later!

Meehelpen als vrijwilliger

Je kan andere koren ontmoeten en hen wegwijs maken tijdens het evenement, de WCG mee in de kijker zetten en promo voeren, vriendschapsconcerten mee in goede banen leiden en nog zoveel meer. 

Supporteren tijdens de wedstrijdconcerten

Aan de hand van de dagpas zal je toegang krijgen tot alle wedstrijdconcerten die op één dag in een van de twee gaststeden gehouden zullen worden.

Als concertbezoeker

Op de gala- en vriendschapsconcerten kan je deel uitmaken van een onvergetelijke muzikale ervaring. Kom genieten van een breed scala aan muziekstijlen, uitgevoerd door topkoren en -artiesten. Stip alvast 15 september aan in je agenda: dan gaat de ticketverkoop van start!

Stip alvast 15 september aan in je agenda: dan gaat de ticketverkoop van start

Toerist (in eigen land)

Behalve aan concerten en workshops, kan je ook deelnemen aan muziekwandelingen doorheen de twee gaststeden. Laat je gidsen doorheen de pracht en praal van kunststeden Gent en Antwerpen, waar muziek aanwezig is achter elke hoek.

Als digitale bezoeker

Kan je je niet verplaatsen naar een van onze gaststeden? Geen zorgen, de World Choir Games kan je ook perfect van thuis uit meemaken. Wie liever digitaal meevolgt, kan daarvoor terecht in de Virtual Village. 

Zoals je ziet zijn er enorm veel mogelijkheden om de Games mee te maken. Schrijf jij je hele koor in als vrijwilliger? Of kom je liever alleen een concert bezoeken? Gaat jouw koor samen een workshop volgen? Of neem je eens een kijkje op onze virtual Village? Of allemaal?

Alle info op wcg2021.be

Terug naar boven