U bent hier

Manager Marketing, Communicatie en Sales gezocht

Koor&Stem vzw

Voor de organisatie van de World Choir Games is Koor&Stem op zoek naar een Manager Marketing, Communicatie en Sales. Een voltijdse functie tot 31 december 2021. Om zo snel als mogelijk in dienst te treden.

De World Choir Games, de grootste wedstrijd voor koren in de hele wereld, komen van 29 oktober tot en met 7 november 2021 naar Vlaanderen. Antwerpen en Gent ontvangen dan meer dan 200 koren uit de hele wereld en zo’n 7.500 deelnemers. Zij doen mee aan wedstrijden, concerten en workshops onder leiding van tal van internationale experts en brengen vriendschapsconcerten in alle hoeken van Vlaanderen. 

Jouw opdracht is de verdere uitwerking en realisatie van een marketing- en communicatiestrategie ter promotie van de World Choir Games 2021. 
Het onderhouden van nauwe contacten met alle relevante publieke (Toerisme Vlaanderen, steden Gent en Antwerpen…) en private partners (Interkultur, communicatiebureau, media…) in functie van de uitwerking, implementatie en opvolging van de communicatiestrategie. Onderhouden van nauwe contacten met Interkultur in verband met de opvolging van het internationaal marketingplan. Uitwerken en realiseren van publieks- en marketingcampagnes ter promotie van de World Choir Games 2021 in Vlaanderen.

Hoe solliciteren?

Stuur een mail met je motivering om te solliciteren en je CV naar gerrit.calluy [at] wcg2021.be en dit uiterlijk 10 juni  2021. De kandidaten die in aanmerking komen worden uitgenodigd voor een gesprek op basis waarvan de selectie zal worden gemaakt.

Terug naar boven