U bent hier

Medewerker Finance & Partnerships gezocht!

Koor&Stem vzw

Voor de organisatie van de World Choir Games stellen we een tijdelijk team samen. Koor&Stem werft daarom bijkomend een medewerker Operations aan. Het gaat om een tijdelijke voltijdse functie van 27 januari 2020 tot en met 24 juli 2020.

Meer weten over de World Choir Games?

Hier vind je alle info

De World Choir Games, de grootste wedstrijd voor koren in de hele wereld, komen van 5 tot en met 15 juli 2020 naar Vlaanderen. Antwerpen en Gent ontvangen dan meer dan 500 koren uit de hele wereld en zo’n 25.000 deelnemers. Zij doen mee aan wedstrijden, concerten en workshops onder leiding van tal van internationale experts en brengen vriendschapsconcerten in alle hoeken van Vlaanderen. Voorafgaand aan de World Choir Games kunnen de Vlaamse koren meedoen aan een hele reeks artistieke trajecten, zodat zij zich goed kunnen voorbereiden op hun deelname aan dit unieke internationale evenement.

Voor een volledige functieomschrijving, zie de tekst onderaan dit bericht.

Stuur een mail met je motivering om te solliciteren en je CV naar gerrit.calluy [at] wcg2020.be en dit tot uiterlijk 10 januari 2020. De kandidaten die in aanmerking komen worden uitgenodigd voor een gesprek.

 

Terug naar boven