U bent hier

Medewerker Marketing en Communicatie gezocht

Koor&Stem vzw

Voor de organisatie van de World Choir Games stellen we een tijdelijk team samen. Koor&Stem werft daarom bijkomende een medewerker Marketing en Communicatie aan. Het gaat om een tijdelijke voltijdse functie van 21 november 2019 tot en met 24 juli 2020.

Meer weten over de World Choir Games?

Hier vind je alle info

De World Choir Games, de grootste wedstrijd voor koren in de hele wereld, komen van 5 tot en met 15 juli 2020 naar Vlaanderen. Antwerpen en Gent ontvangen dan meer dan 500 koren uit de hele wereld en zo’n 25.000 deelnemers. Zij doen mee aan wedstrijden, concerten en workshops onder leiding van tal van internationale experts en brengen vriendschapsconcerten in alle hoeken van Vlaanderen. Voorafgaand aan de World Choir Games kunnen de Vlaamse koren meedoen aan een hele reeks artistieke trajecten, zodat zij zich goed kunnen voorbereiden op hun deelname aan dit unieke internationale evenement.

De World Choir Games 2020 in Vlaanderen is een project van EventFlanders, een samenwerking van Toerisme Vlaanderen, Departement Cultuur, Jeugd en Media, Departement Buitenlandse Zaken en Sport Vlaanderen. Het project wordt gecoördineerd door Koor&Stem, de Vlaamse amateurkunstenorganisatie voor vocale muziek. Verder maken de steden Antwerpen en Gent, de twee gaststeden voor de World Choir Games 2020, deel uit van de organisatie. Voor de realisatie van de World Choir Games 2020 werken de Vlaamse partners zeer nauw samen met Interkultur, de organisatie achter de World Choir Games.

Voor een volledige functie-omschrijving, zie bijlage.

Stuur een mail met je motivering om te solliciteren en je CV naar gerrit.calluy [at] wcg2020.be en dit tot uiterlijk 8 november 2019. De kandidaten die in aanmerking komen worden uitgenodigd voor een gesprek. 

Terug naar boven