U bent hier

Medewerker secretariaat en onthaal gezocht

Voor ondersteuning van het secretariaat van Koor&Stem zijn we op zeer korte termijn op zoek naar een medewerker secretariaat en onthaal. Het gaat om een tijdelijke deeltijdse functie van minimum 2 jaar. De functie kan op termijn mogelijk uitgroeien tot een voltijdse functie van onbepaalde duur.

Wat zijn jouw taken en verantwoordelijkheden? De organisatorische en administratieve ondersteuning van de werking van Koor&Stem en tevens actief meewerken aan de verbetering van de kwaliteit van de administratieve en organisatorische werking van Koor&Stem, waaronder: 

  • Organisatorische dienstverlening aan de bij Koor&Stem aangesloten koren: beheer lidmaatschappen, CRM,  facturatie kooraansluitingen, ...

  • Administratieve ondersteuning van de werking van Koor&Stem: logistieke en secretariaatstaken zoals beheer van agenda's, inschrijvingen, verzendingen, mailings, bestellingen, offertes opvragen.
  • Ondersteuning projectwerking, vormingsactiviteiten en communicatie, zoals: voorbereiding van vormingsactiviteiten, logistieke ondersteuning op evenementen, opzoek- en onderzoekswerk, ondersteuning bij bijhouden websites.

De gedetailleerde functieomschrijving kan je onderaan de pagina downloaden. 

Aanwervingsprocedure

Mail je sollicitatiebrief en je cv uiterlijk 1 november 2018 naar secretariaat [at] koorenstem.be. De jury maakt op basis hiervan een eerste selectie.
De geselecteerden worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek en een praktijkproef in de eerste helft van november 2018. De aanwerving wordt voorzien op 1 december 2018.

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Koor&Stem op het telefoonnummer: 03 237 96 43 of via bovenstaand mailadres.