Koorcoaching aanvragen? Hier

Sluiten

U bent hier

Meet The King’s Singers!

Podiumkans

Heb jij er altijd al van gedroomd eens met het Britse topensemble The King’s Singers op het podium staan? Popel je om hen zelf aan het werk zien vanuit de zaal? Of wil je met je hele koor een masterclass volgen bij deze wereldbefaamde heren? Dat kan allemaal.

De Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen en Koor&Stem maken dit mogelijk voor jou en je koor op 4 en 5 oktober. Op 4 oktober openen The King’s Singers de tweejaarlijkse Internationale Koorwedstrijd Vlaanderen met een bijzonder feestelijk concert. We maken er een echt koorfeest van daar in c-mine Genk, want we nodigen koren mee het podium op. Op 5 oktober blijven deze zes gentlemen nog even hangen en bieden ze zes koren een masterclass aan.

Workshop en hop het podium op

Vrijdag 4 oktober 2019, 17.00-18.00 u

Schrijf je je als koorgroep in voor deze workshop, dan krijg je vooraf een partituur toegestuurd van een van de favoriete werken van The King’s Singers. Je repeteert dit werk vooraf zelfstandig met je koorgroep. Tijdens de repetitie op 4 oktober nemen de deelnemende koren en zangers de muziek door met The King’s Singers zelf. Tijdens het avondconcert om 20.00 u. mogen deelnemers tijdens dit ene stuk mee het podium op! Het concert is mee inbegrepen in de prijs. Laat het ons weten als je wil meedoen!

Wil je als individuele zanger meezingen? Dat kan ook. Stuur ons een mailtje. Wij bezorgen je eveneens de partituur, die je vervolgens zelfstandig moet studeren.

Sorry, de workshop is reeds volzet!

lieselotte.goessens [at] koorenstem.be

Op 5 oktober blijven deze zes gentlemen nog even hangen en bieden ze 6 koren een masterclass aan.

Internationale koorwedstrijd Vlaanderen
Over de King's Singers

Geef ons maar een masterclass

Zaterdag 5 oktober 2019, 9.30-10.30 u. of 10.40-12.40 u.

Zes koren krijgen de kans om een uur aan het werk te gaan met twee King’s Singers. Voor sommige koren is dit dé kans om zo dicht bij huis te genieten van de ervaring en inzichten van deze doorwinterde professionele zangers. 

De inschrijvingen voor de masterclass zijn reeds volzet!

Meer info

 

The King's Singers: Billy Joel arr. Bob Chilcott - And So It Goes


Praktisch

Waag je je liever niet aan een podiumpresence naast The King’s Singers, en wil je liefst alles vanuit een comfortabele stoel beluisteren, kom dan zeker naar het openingsconcert van IKV, vrijdag 4 oktober 2019, 20.00 u. Tickets via c-mine.

Prijs voor de workshop is €43 (concert inbegrepen). Reductieprijs voor deelnemers aan IKV komt op €25 (workshop + concert). Kostprijs voor de masterclass is €40 per zanger.  Alle Info en inschrijvingen voor workshop en masterclass bij lieselotte.goessens [at] koorenstem.be

IKV strikte deze zes gentlemen voor het openingsconcert, een workshop en een masterclass voor koren.
Terug naar boven