U bent hier

Met dank aan Hard Rock Cafe Antwerp

Op 18 maart 2017 opende Hard Rock Cafe Antwerp de deuren. Ons project De Stem van ons Geheugen werd toen gekozen als goede doel: via de Hard Rock Heals Foundation werd er heel wat geld ingezameld voor het project.

Afgelopen jaar mocht het project giften ontvangen om het zingen met mensen met dementie uit te dragen. Hard Rock Café Antwerp stond o.a. mee in voor de catering en bediening tijdens het symposium van De Stem Van ons Geheugen op 27 oktober 2017. Het was hartverwarmend om te zien hoe vlot de jonge medewerkers van het café contact maakten met de mensen met dementie.

Feest op 18 maart 2018

Zondag 18 maart 2018 viert Hard Rock Cafe Antwerp feest en daarbij mag De Stem van ons Geheugen weer van de partij zijn. De Stem van ons Geheugen werd door Hard Rock Heals Foundation – een caritatieve afdeling van Hard Rock International – uitgekozen boven 200 andere voorstellen over de hele wereld. Het verzamelde bedrag zal gebruikt worden om nieuw repertoire te ontwikkelen en podiumkansen te genereren voor de contactkoren (koren van mensen met dementie en hun mantelzorgers) in Vlaanderen.

De Stem van ons Geheugen werd door Hard Rock Heals Foundation – een caritatieve afdeling van Hard Rock International – uitgekozen boven 200 andere voorstellen over de hele wereld.

Iedereen is van harte uitgenodigd op zondag 18 maart,  met o.a. om 18u de officiële overhandiging van de cheque en persconferentie over het project.

Lees meer op destemvanonsgeheugen.be

Via de Hard Rock Heals Foundation werd er geld ingezameld voor het project De Stem van ons Geheugen.
Terug naar boven