U bent hier

Met K's Choice het podium op?

Podiumkans

Heb jij er altijd al van gedroomd om eens met een groot artiest op het podium te staan? Wil je wel eens zingen voor een zee van een publiek? Dan is het nu jouw kans! Op 8 december opent K’s Choice 'Winter in Antwerpen' samen met een groot pop-up koor. Ook jij kunt daar deel van zijn!

Elk zanger kan zich inschrijven om mee te zingen in het grote pop-upkoor dat K’s Choice zal bijstaan tijdens hun optreden op het grote openingsfeest van Winter in Antwerpen. Samen zingen jullie op de Grote Markt de sterren van de hemel en recht de kerstboom in, want 8 december is meteen ook de officiële opening van de kerstmarkt in Antwerpen.

Repetities

Voor deelnemers worden er in het najaar drie open repetitiemomenten voorzien waar de muziek wordt ingeoefend  o.l.v. Hans Primusz, bekend van de populaire In Koor concerten in deSingel (dit jaar met Bart Peeters). 

  • Zaterdag 13 oktober van 9u30 tot 12u00
  • Dinsdag 13 november 20u00 tot 22u30
  • Zondag 25 november van 9u30 tot 12u00

Vergeet ook vooral 8 december niet vrij te houden! Overdag voorzien we een repetitie met K's Choice en het concert is om 18.00 u..

Inschrijven kan tot 1 oktober.

Schrijf meteen in! 

Als je meteen een hele koorgroep wil inschrijven neem je best persoonlijk contact op met een van onze medewerkers: lieselotte.goessens@koorenstem.be

Wil je met heel je koor deelnemen, dan zijn er nog heel wat meer mogelijkheden! Meld je aan en maak kans om met je eigen repertoire in de namiddag op te treden op één van de podia in de stad. Hiervoor wordt een vergoeding voorzien. Geef ons vrijblijvend de contactgegevens van je koor en wij nemen contact op!           Registreer hier.

Georganiseerd door Stad Antwerpen, i.s.m. Koor&Stem vzw.